Haszonállatod vagyok,
Ezért kárörvendő lettem.
Asszisztálok vegetálásodnál.
Összeaprítom a húst.
Szádba adom.
Hazugsággal etetlek.
Ebédmaradékom csócsálod.
Vacsorára csontjaid rágom.
Ha plátói maradnál,
Valóra válnék.
Fényesre nyalom a romokat.
Míg el nem takarítanak.