A színesnél is színesebben
Cellába zárt a képzeleted;
emlékeid árvája lettél.
Romantikát álmodban sem lelsz,
illúzió sem susog füledbe.
Erejüket vesztették a borok,
sápad a délelőttök arca.
Árnyékot vet a holnap gondolata.
Ábrándvilágba menekülnél,
hol a színek is színesebbek.
Ki kell hánynod a józanságot:
gyomrod kavarja a jelen semmije.
Kívánod, bárcsak ne múlna emléke
annak, kit éjszakákon át csókoltál.
Nem viseled a szerelemtelenséget:
űrt harap a szívedbe.
Színezgeted, ami nincsen,
de csak depresszió üvölt szürkén.
Magány rágja a lelkedet,
komor valóság kopogtat ajtódon.
Várod, hogy valaki megfessen,
hogy utoljára még felragyogj
a színesnél is színesebben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-13 05:44:24
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-28 12:42:58