add át magad
verset írok, szédül, hörög félve
süllyed, súlyos, nehézkes alant
ernyed, kúszik, feláll, végre lépne,
de csak himbál a szívem alatt.
húzza-vonja vad mocsár a mélybe
lustán nyújtózik, bennem marad.
ihlet kellene – valódi élet,
melyből jó nagyokat kortyolhat.
talán jönne rá a szent igézet
elérni kívánt platformokat.
vagy, ha bennem élne tiszta lényed;
add át végre versemnek magad!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-01-24 09:41:33
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-27 15:56:23