Gyógyító érintésedben feloldódni
a kedvességeddel. Kísérj oda, ahol
megérthetem, mi történik velem.
Isten szerelmes, mert mindent ért
általad, nekem hagy téged, hogy
vigyázzak rád. Megjelensz, mintha
reménykednem se kellett volna.
Annyira egymásba feledkezünk,
hogy a szívünket nem győzzük
kitenni.