revü
ennyire nem szabad szeretni
vagy csak így
szoknyák mossák fel a parkettet
mikor az utolsó reflektor kialszik
a lábak lecsatolják magukat
és fáradtan koppannak
a kellékes doboz alján
míg értük nem jön valaki
a férfi ezüst szmoking
szája szivar sármja dollár
pávatollként libbent körbe
egy tessék-lássék angyalt
a nők deszkák
hátuk egyenes gerincük nincs
körülujjongják őket
szúgyerekeik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-26 15:44:46
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-26 15:44:46