Firefura furulya. Node hány is a lyuka?!
Azt hiszed, hogy tudtam tán?! Ha játszanék furulyán...
Igy oldalam fúrta ám: hány lyuk van a furulyán?!
Előszedtem könyveket, azokból egy bölcs ebet.
Ebadta eb ugatta: - Nyolclyukú a furulya!
Eltettem a könyveket.Zsebrevágtam az ebet.
Jó ha zsebben bölcs az eb, - vagy netán tudsz bölcsebbet?!