vanília ízű számra csúsztasd rá kezed
áfonyákat tettem ujjaidra
babérleveleket karodra
bokám ívén Jack Kerouac szenvedélye
nem merek belenézni a szemébe
hozzád rohanok
de az úton büdösbogarak
lepték el elmédet
Faulkner véletlenül ránk lépett
és az avarban zavaros lett minden