szeretőm
szeretőm, a sunyi éjszakában
egyek voltunk, ölelésedben meghaltam,
tested rám fonva bőröd leloptam rólad,
nyers húsunk keveredett üvöltő fájdalommá,
vért fakasztottam csókommal és ízét őrzöm,
lelked kincseit, hited, félelmeid, rémült
magányod fájdalmát bezsebeltem,
de helyette adtam magam, vigyorogva
pokollá téve a holnapod,
hát gyűlölj, érezzem átkod mely eltemet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-16 10:40:45
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-16 11:14:02