S(z)ellő
Ha igazi nincs
Marad a pótlék
Az lennél te is
Csak ámítalak
Hogy több lehet valaki
Elcsábítalak
Önmagadtól minél messzebb
Fullasztóan ringató vizekre
Ahol nincs többé
Ellenállás és rajtam kívül más cél
Lemezre veszel
Hogy karcolgathass
Fregolira teregetem
Lelketlenséged
Lobogtassa de el ne vigye a szél
Keselyű vagyok
Tetemekre gerjedek
Ha nem találok
Egy pihekönnyű tollpárnával
Megdöglesztelek
Ha igazi nincs
Marad a pótlék
Az lennél te is
Ha lenne valami ami pótol
És ha volna mit
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-22 10:22:41
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-22 10:22:41