Rém-áloM
Mindegy mit
cselekedtél, azt
állítják rosszkor
és most bánod
- Látom!
figyelmeztetlek, nem
átlagé a belátásod
ne szólj, ismétellek; a Mi-világunk
már 'csinált világ', vagyunk - teszünk
és zsigerből védünk egzisztenciát
így a végelszámoláskor fura alakok
néznek vissza, mikor Odafent'
elénk 'tükröt tartanak'
- Mit csodálkozol? - mi velünk megesik átlagsors
a halálok is hasonlatos: sebészkés nélküli
agyátültetés
valamelyik szövődménye
[átirat]
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-20 21:08:00
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-20 23:30:31