tekercset váltok
elsüllyednek a hangok
apám tátog
megpróbálok
szájról olvasni
mutogat
nézem
anyám egyensúlyozik
a kerítésen
nagymama palacsintákat
tereget
földőlt hintalóról legurul
egy kisgyerek
három éves lehetek
gyertyák láng mozog
tanya kút komondorok
váratlanul gesztenyefák
fekete menet
valaki lemarad
karcos a film
nekifut
lelassul
szakad
illesztgetem
ragasztom
néhány kocka elveszett
nem fogom megtudni
soha