Halkan rezgő húrjaimról
Fáradt madarak
Lógatják szárnyaik.
Jólesően csobogunk,
Mint márvány szökőkutakból
A giccs.
Az emberiség sokmillió éve
Történt meg velünk
Egy feledhető pillanatban.
Magas lovon ülök,
Pár lepkét ma is felreppentettem,
És eltapostam megint.