szerpentin (j)
egy új szerpentinen sose tudhatom
tőled tartok még vagy érkezek feléd
hogy állva hagyjál az időugratón
vita végén a csend só-nehéz fedél
meg az útelágazás is nehéz szó
hajtűkanyar merész dombok hajlatok
tiltótáblák terelés vészvillogó
zavar a klíma fázósan hallgatok
ablakot nyitsz bevág a forró huzat
még visszatart egy grimasz egy suta póz
úgyis megkötöm önző kis alkumat
hirtelen fékezel érzem kicsapódsz
belőlem aztán lassan leülepszel
mint kémcső alján ismeretlen vegyszer
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-09-16 17:26:51
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-17 18:52:08