Tündérországban
Kegyed Tündérországban harmat cseppekkel fürdik.
Finom testét a masszőrök virágolajjal bekenik,
hogy a bőre, finom és csillogó legyen.
Dús hajkölteményét árvalányhajjal simogatják,
közben minden szálát megvizsgálják,
hogy mindig fényes s, szép legyen.
Sudár testét pici manók felemelik,
talaj, és a harmatcseppek közt lebegtetik.
Hogy testét tündér víz ne érje.
Kellemes dallam harangvirágok játéka.
Ez Tündérország ajándéka.
Kegyed e kényeztetést élvezi, ha lehet, többször kéri.
Kérését szívesen teljesítik
de előbb Tündérország Királyával meg beszélik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: SzerelemFeltöltés ideje: 2016-08-29 19:04:25
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-29 19:04:25