A Messiás
Budapest él
Az ember HIV vírus
A fák rákos tüdők
A liget homokos
A szerelem szívinfarktus
Az újszülött halott
Budapest nyög alattunk
Kicsi bibsi itt hagytál
Hogy megegyen helyetted
Ez a nagy stetl
Gombócot zabálok a torkomból
Mostohatejet nyelek
Egy gyerek testét használom
Azzal játszok
Aki észrevesz
Már csak a pedofil-lobbiban bízok
A Messiás nem jön úgyse
Vagy marhavagonon hozzák
Újra levágni
Kimérni a kóser üzletben
Adjanak intézetbe
Ha Máriának nem kellek
Magdolna is jó
Csak vigyen vigyen
Magamtól minél messzebb
Szeress mert nincs miért
Mengele vagyok és zsidó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-29 00:29:31
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-29 00:29:31