Dorian Gray
Nincs semmi másom csak
Rendezett családi hátterem
Tanár szülők
Depressziós barátnő
Büdös kutya az ágyamban
Zongora amin évek óta
Nem játszom
Pár könyv amit én írtam
Pár cikk amit rólam írtak
Festményeim mállanak
És egyre többet érnek
A járókelők jobban ismernek
Mint a barátaim
Szexet akarnak tőlem
Akiktől én semmit
Menekülök
Lukból lukba szájból szájba
Míg át nem basznak
A másvilágra
Ahol talán vár valaki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-09 11:16:58
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-09 11:16:58