Vágy
Szép szál legény, kemény gyerek,
Légy a párom, kinéztelek.
Ne fordítsd el szép szemedet,
Barna szemtől én megveszek.
Sokan szaladnak utánad,
Itallal is megkínálnak,
Lábadról így levehetnek,
Ágyukba is beengednek.
Kék szememmel reád nézek,
Lágy karommal átölellek,
Csókolni fogsz csakis engem,
Örök párod leled bennem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-18 19:10:03
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-18 19:15:12