A migráns
Első nap csak becserkészett.
Feltűnt neki, hogy sok macskát etetek.
Szűk szemmel szemembe nézett,
vetettem neki a szalámiból pár szeletet.
Másnap ismét eljött, szeme résnyire,
Figyelte kaját osztó kezem pár lépésnyire.
Harmadnap reggelén az elsők között volt,
csendben ült, majd felállt,
a lábánál ezüstszürke kiscica lapult.
Megrendülten hozzájuk hajoltam,
ennyi bizalmat még senkitől se kaptam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-06 00:06:20
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-06 00:06:20