A lények
A lények, amik székletet, vizeletet ürítenek
VIP partikra járnak, Eviant isznak és Guccit viselnek.
A lények, amik csak magukról olvasnak
Mégse említhetők egy lapon magukkal.
A lények, amik ismeretlenek, olyanok, mint mi,
És mint az istenek.
A lények, amik elérhetetlenek
Egy ölelésért könyörögnek.
A lények, amik erős fényben világítanak
Sötét barlangokban honosak.
A lények, amiktől félünk
Tőlünk félnek.
A lények, amik mindenkinél szebbek
Csak arcok, csak brandek.
A lények, amik mindig tökéletesnek tűnnek
Léteznek, de nem élnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-13 17:19:06
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-13 17:19:06