kár volt elmennem a halott hegyhez
azóta hozzá hasonlítom magam
és a virághoz
azt mondják Isten könnye
évekig várakozik a hamu alatt mielőtt kihajt
különös bokrai messziről pompáznak a holdbéli tájakon
két magot hoztam egyiket a barátnőmnek
nem tudom hova ültette hat éve meghalt
az enyém még megvan bontatlanul