„Vándorállat”
Egyik felem kutya
Másik felem farkas
Egyik felem vonít
Másik felem hallgat
Kutyagolok nappal
Csónak röpít éjjel
Sorsom összenőtt a
Kaszás mindenséggel
*
Soha senkinek nem szolgáltam
Mindig a magam ura voltam
Nem csatlakoztam maffiához
Kétfejű kutya, kutyagoltam
Vonítottam a teleholdra
Ezüst fényével hadakoztam
De hisz az napunk vetülése
Még a harc is illúzió csak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-17 23:39:58
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-17 23:39:58