Fő dilemmánk,
hogy épp melyik testrészünket
nagyobbítsuk, vagy kicsinyítsük.
Nehogy egy porcon függjön minden.
Kocsányon, mint a szegény,
riadt emberek szeme.
Olyan vagyok, akár egy fiú,
csak olyanabb.
Műtét nélkül sem önmagam.
Orromnál fogva vezettél,
szilikon párnákon utaztam.
Kerestél, megtaláltalak.