Bud(a)i
Mi itt a budai villában
tojunk a menekültekre.
Csak a siker, a pénz, a szex érdekel.
Hogy mit veszünk fel és le.
Sajtó, média, botrány.
Mi itt a budai villában
teszünk az ország helyzetére,
fő, hogy a miénk mindig ász legyen.
Arra szavazunk, akire kell,
azt reklámozzuk, amit kell.
Mi itt a budai villában
bármit megkaphatnánk,
mégis csak egymásig jutunk.
Segíthetnénk bárkinek,
magunkon se tudunk.
Mi itt a budai villában
Nem törődünk azzal, ki mit mond,
csak rólunk szóljon.
Szerelmünk nyílt titok,
de mert így eladhatóbb, tagadjuk.
Mi itt a budai villában
otthontalanabbak vagyunk,
mint a menekültek.
Siralmasabban nézünk ki,
mint az ország helyzete.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-05 08:02:35
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-05 08:02:35