Aki felel bűneiért
Lefekvés előtt imádkozni;
anyám mindig ezt tanította,
a boltból friss kenyeret hozni,
szót fogadva, nem vitatkozva.
Mindent, amit mond szegény anyám,
az nem parancs, anyai kérés,
és ezt megtagadni igazán,
a legnagyobb istenkísértés.
Eddig jutottam, sátáni bűn
lenne, ha meg is történt volna,
megállapíthatom keserűn,
még ördög sincs, hogy igazolna.
Se ördög, se Isten, csakis én,
aki felelhet bűneiért.
A végtelen világ közepén
lesz majd valaki, aki megért.
2016. február 23.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-16 04:33:12
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-16 04:33:12