Reggeli snitt ( jav. 1)
Fáradtan ébredt,
mint aki gépek zajában hált.
Bántja a Nap,
résre se nyitja,
szólna,
de nyála, nyelve megragadt.
Édes szagú a szoba,
ágya hullámzó lakatlan sziget,
próbál felülni, visszadől,
émelyeg.
Nincs kapaszkodó, part, evező, család,
csak egyedül, holnap-törötten,
'kit az élet folyton visszavág.
Az éjjel többször felébredt,
azt hitte infarktust kapott,
mellkasán feszült a seb,
de szíve kufárként alkudott.
Hordta folyton a képeket,
fehéret, feketét, szépeket...
( már sírhellyé nőttek az ágy alatt)
... csitt,
.( a folyosón sirályok alszanak)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-15 16:42:03
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-16 17:29:24