a házasság
nem tartotta
be ígéretét
Béla sem
mondta többet
hogy szeret
csukta az ajtót
a hajópadló
nagyot
reccsent
lába alatt
pókháló lengett
a sarokban
halott színészt
siratott a taps
fejjel lefelé
himbálóztam
egy színházi
függönyön
a deszkákon
apám ordított
szedjem össze
magam
de a részek
szétgurultak
labda volt
a fejem
megtalálom
térdemre veszem
anyám helyett
hajam simogatom