Aki nem hiszi, járjon utána (és lépjen bele)
Svindler vagyok.
Az első trükköm az volt,
hogy a tőlem két méterre álló öregasszonyokkal
elhitettem, összeszedem a kutyagumit.
Csak eljátszottam, mintha.
Zacskó mindig volt nálam, évekig ugyanaz.
A szagról bemeséltem, hogy a zsákból jön,
a barna kupac pedig valójában egy kő.
Elhitték, ahogy mindent bevesznek most is.
Igaz, már nagyobb tételben játszom.
Nagyobb szarban is vagyok.
Szívem kavics,
kutyám az egyetlen barátom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-26 09:15:30
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-26 09:15:30