Halpiac
Minden és mindenki eladó
Kérdés milyen áron
A Gerbeaud-ban süti
És friss hús kapható
Lusta öreg bölcsőszájú halak
Fürge kis gilisztára várnak
Sára befal kiköp
Aranypikkellyel jutalmaz
Már másodszor akadok
Szálkás keszegvalagára
Nem úszom meg
Teli fröcsköl drága ikrájával
Meg kéne főznöm a fejét
Vegyen egy nyaralót
A tengerrel és a Nappal
Amin kiszáríthatom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-19 09:57:47
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-19 09:57:47