Önnek írok...
Önnek írok, így felidézi bennem
régi életem - volt egy igen, egy nem -
s a nincs tovább félbeszakadt vitákat,
önnek írok fél esemesbe rontott
itt ragadt időt, eszement bolondot,
s a nincs tovább csepp monitorra szárad,
önnek írok árva színekre tépett
múlt időt, egy összeragasztott képet,
s a nincs tovább tört borítékba gyűr be,
önnek írok, a századik levél ez,
holt ezüstje rám folyik, összevérez,
s a nincs tovább sodor szertelen űrbe,
írok, és kiáltani csöndek jönnek,
fáradt poklom árnyait írom, Önnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-12 14:31:46
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-12 14:31:46