Burning out
Kórházban kéne dolgozni
Legálisan sok pucér nénit fogdosni
De túl nagyravágyó vagyok
Nem elég izgalmas ha legális
Nem elég pucérak a nénik
Nem elég beteg a kórház elfekvő kell
Nem elég kövér a néni tömni kell
Nem elég sovány a néni csontváz kell
Nem elég az elfekvő hullaház kell
Nem elég a néni bácsi is kell
Nem elég a kórház az elfekvő a hullaház
Nem elég a néni a bácsi
Csak magamból van elegem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-12 11:01:29
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-12 11:01:29