TORta
Ha már nem (l)eszel,
öled helyett a Gerbeaud-ba ülök be.
Várok valakire, aki emlékeztet rád -
mutatós, habos-babos és édes,
meghív valamire, például egy nyálcserére.
Két cici egyenlő két gombóc fagyi -
nyalni a túlélésért, túlélni a nyalásért.
Udvariasan kóstolgatom,
ha elfordul, egyben bekapom.
Nem, nem vagyok kurva.
Szeretlek, ezért adsz ajándékot.
Mégis te tartozol nekem.
Szerelemmel, őszinteséggel. Magaddal,
amit csak felosztasz, meg nem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-05 12:53:06
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-05 12:53:06