Ha tudnám meddig élsz
Talán gyakrabban látogatnálak
Talán még ritkábban
Ha tudnád meddig élek
Talán többször hívnál
Talán még kevesebbszer
Ha tudnád meddig élsz
Talán jobban szeretnél
Talán még kevésbé
Ha tudnám meddig élek
Talán veled tölteném ami hátravan
Talán nem