Szóltam előre
Előre szólok én nem olyan vagyok
Mint mások
Őrültnek perverznek tartanak
Pedig csak merek szeretni
És nem tudok hazudni
Hol lebecsültek hol túlértékeltek
Elkényeztettek és megaláztak
Kiskoromban
Anyám egyszer túlszeretett
Máskor meg akart ölni
Ezért gyerek maradtam
Gondoskodni kell rólam és szidni
Gondoskodom rólad és szidlak
Előre szólok én nem vagyok olyan
Mint mások
Csak papíron létezek
Ha széttépsz újra összeállok
Valakivel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-22 17:28:55
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-22 17:28:55