költészet
filmek
és rock and roll
nincs a tulajdonomban semmi
amit ne bírnék el a vállamon
jelzálog a lakásomon
hiteltől hitelig élek
macskáim elvannak nélkülem
minden más is
szilveszterkor egyedül leszek
karácsonykor szintén
bámulom majd a holdat
köd ne legyen