Hogyha én
Hogyha én kék, te akkor sárga lennél.
Ha Hertzet kérnék, te Ságát vennél,
én jobbra fordulok, ott, ahol te balra.
Te nem hűházol egy ringó női farra.
Te trolin jársz, én meg egy trabi hátán.
Én nem tudok sírni a Traviátán.
Te polcról ismered Tokaj mustos táját,
rajtam most szaladt egy liter muskotály át,
mert nyelem a füstöt, mint prolik a mag héját,
de együtt majszoljuk lelkünk pralinéját.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-04 09:50:54
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-04 10:11:59