(Sk)izo
Ünnepem és hétköznapom vagyok
Belém merülök nem értem magam
Belém botlok nem tartom meg magam
S z é t – e – s e k
Ünnepem és hétköznapom vagy
Beléd merülök nem értelek
Beléd botlok nem tartasz meg
N i n c s
Ünneped és hétköznapod vagyok
Belém merülsz nem értesz
Belém botlasz nem tartalak meg
A - k i
Ünnepem és hétköznapom
Belé merülök nem értem
Belé botlok nem tart meg
Ö s z – s z e – f o g
Ünnepem és hétköznapom vagyok
Belém merülök nem értesz
Beléd botlok nem tart meg
S z é t e s e k - - n i n c s - - a k i - - ö s s z e f o g
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-02 08:54:46
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-02 08:54:46