Őszinte szerelmes verset kértél, hát itt van
Drága Egyetlen, Szépséges, Felülmúlhatatlan Királynőmnek, Aki ha elolvassa e verset beáll az exek sorának - végére
Ha azt hiszed önzetlen emberbaráti szeretetből
teszem, amit teszek, nagyot tévedsz.
Nem vagyok irgalmas nővér se jótékonysági intézmény.
Hiába hívsz így, nem vagyok az Angyalkád se a Szented.
Csak meg akarlak dugni. Sokszor. Ez van, kimondom.
Ha már úgyis az őszinteségembe szerettél bele
folytatom:
A legjobb barátomként bemutatott meleg srác a szeretőm.
Ahogy a legjobb barátnőm is.
Az exeimmel még mindig kavarok,
a szomszéd néni, a szakkörvezető és a régi tanáraim ők.
Meg a pap. És a jós. Az alkesz doki. A kövér színésznő.
Újakat is szedek fel melletted, ezért vagyok féltékeny,
hátha te is. Akkor megöllek.
Ne higgy nekem, mikor istenítelek. Csupa üres bók.
Hazugság. Reggel nem nézel ki jól, nem tartalak
se intelligensnek, se műveltnek.
A helyesírásod egyenest borzasztó.
Hogy a testedről ne is beszéljünk.
Meg az ízlésedről, ami látni engedi.
Az ízlésemről, ami nyalni biztat, amikor köpni kéne.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-02 08:54:07
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-02 08:54:07