Textus kápolna
Engedelmességünk még nem lett teljessé.
Tulajdonított az igazság, amiben járunk.
Elég egy Limerick vagy egy Esszé.
Föltűnik egy ösvények szegélyezte vákuum.
Sok tarkabarka élmény és morál.
S újraírja a programot a lelkiismeret.
Lebontja, amit a lomtárban talál.
S lesz az archívum maga is lelet.
S a szomszéd teraszon bikinire vetkőzik a nyár.
Az ész rögtön másfelé figyel. De a szív kanonizál.
Meglesi a lélek, mi gömbölyödik a tudat alatt.
S alig telik el egy bűn nélküli nap,
az álomszövet szakadozik. Mr. Adrenalin dudál.
Valamit elnézett. És mégsem hibás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-15 14:48:55
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-15 14:48:55