Licit
Salvador Dalínak, aki egy műkereskedő kérésére üres papírlapokra írta a szignóját – természetesen nem ingyen. E lapokra aztán Dalí-stílusban rajzoltak – mások.
Ebbe’ a kurva életbe’
Kéne már valami nagyot alkotni
Vagy valami nagynak látszót
Egy hosszú verset mondjuk
Mint Ginsberg Üvöltése
Egy megrázó festményt
Mint Munchtól a Sikoly
Hogy ne csak lopjam a napot
Meg az emberek bizalmát
Szociálisnak illene lenni
Törődni a problémáikkal
De őszinte leszek tojok rájuk
A művész hiú és önző
A taps élteti ő nem a tapsolókat
Eladja magát
Kiméri mint a hentes a húst
Csak vele nem lakik jól senki
Sovány vigasz
Rivaldafényt dicsőséget
Róla szóló újságcikkeket zabál
Önemésztő végterméke a mű
Szó szerint szarja a pénzt
Nem írok hát Üvöltést
Sikolyt se festek
Másra kell a papír
Egye fene jótékonykodok
Kitörlöm vele és aláírom
Fullabsztrakt
Lehet licitálni Hölgyeim és Uraim
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-09 11:56:28
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-09 11:56:28