Ez asszonyt nem adnám
A világ minden kincséért
Nagysága tudatában is
Oly nemes és szerény
Alázatos méltóságot tőle tanulok
Mely égi erény
Nem ereszkedvén le földi halandóhoz
Bókokból építek létrát én
Fel-le járkálok akár a kisangyal
Az Istennő sérves gerincén