visszahívok minden felesleges szót
harminc hatodik éve büntetésben
víg könnyű terhet raknak a teraszra
ez már nem az a másként koccanó pohár
az az elolvasatlan vers a megmaradt szempár
a Duna vastag hídján ami ott maradt nekem is
időt jelölni
mit csak én fejthettem meg
rózsabimbókkal kivert aranypatak szélén
mit hazudik a táj az állatok megeszik egymást
csipkebokor az egyenruhán én itt
csak büntetésből vagyok ám
majd elfognak értem jönni a feltámadás napján
piramistól a szecessziós gyógyszertárig
a Nap úr palotáján keresztül
az elhidegült családig megjavítok mindent
és visszahívok minden felesleges szót
amit másra fecséreltem ha nem ismer meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-29 14:19:39
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-29 14:24:56