Türelem
Ez nem a nemi szervekről szól
Várjak várjak de meddig és mire
Van remény
A nénik szeretik az árva gyerekeket
Ez nem a nemi szervekről szól
Inkább a vadgalambról a fán
A félrecsúszott szemüvegről
A Kedves orrán
Ez nem a nemi szervekről szól
Mikor már megtörtént minden is
Érdekelni fog hogy vagy
Vacsoráztál-e rendesen
Ez nem a nemi szervekről szól
Ha csalódok se rovom fel
Jövőre is megdicsérem a mell-
Ényed
Ez nem a nemi szervekről szól
Hanem az újjászületésről
De könyörgöm
Mindenki vaginából született
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-26 11:38:58
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-26 11:38:58