Tenyér
A kifőzdébe papucsban
Turis mackóban járnak
Valaki üres krumplit kér
Az eladók kedvesek
Míg nem fizettél
Ma a második nő kérdezi meg
Van-e pénzem adjon-e
Úgy látszik süt rólam a hiány
Kár hogy az anyák egy bukszában
Nem férnek el
Az összes költő árva Attilácska
Néha szeretné vonat alá tenni a kezét
Mikor unja magát és a verset
Sose ér annyit
Amennyit neki érnek
Az intercityre simán felengednek
Ha van jegyem
Bármit tudnának rólam
Undorodva és riadtan ugrálnának ki
Az Emberek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-26 11:38:24
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-26 11:38:24