Szerelem
Még a sokadik nő után is félek
Mi vár a ruha alatt
Talán kígyót melengetsz a kebleden
Eltévedtél az agytekervényeidben
Akkor is magadért szeretlek
Ha már nem leszel önmagad
Anyám helyett anyám vagy
Újraszültél
Vérzel és nem tudom elállítani
Darabokban hullok belőled
Elhatároztam hogy nem élek
Ki mindent
Rajtad nem
Hiába kéred nem gyötörlek
Tüzeden ropogósra perzseltél
De nem kívánsz
A húst nyersen eszed
Órákig kerestelek a parton
Miközben végig velem voltál
Belém fulladtál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-19 12:18:09
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-19 12:18:09