Furcsa összevisszaság.
Zakatol bennem
a valóság,
keveredik képekkel,
érzésekkel,
érzéketlen emberekkel
hoz össze a Sors,
hogy ítélhessenek,
ölhessenek,
szavaim súlyától
berekedjenek,
s csak én ordíthassak
végre,
felnézve az égre:
ha nem vagyok szerelmes,
ne hagyjatok élve.