(N)agyhatalom
Egyik kábulatból esek a másikba
Pina colada és ugyanez colada nélkül
Vörös bor vörös begy
Szemérem nincs csak ajak
Szájban vénuszkagyló vénuszdomb
Ölben macska macskanyelv
Halálig iszok eszek dugok
Vagy míg megtanulom hogy semmi nem múlik
Az agyon
Valami űz mindenkit
Egymáshoz és mindig el
Mintha bármi fontosabb lenne nálunk
Csak magamon kívül jó
De nem egyedül benned
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-05 11:37:01
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-05 11:37:01