A recept
Taxiból taxiba ágyból ágyba
Férfiról férfira nőről nőre
Sose jutok dűlőre
Csak a Temető dűlőbe
Addig még hányan lesznek miattam
Gyilkosok öngyilkosok
206 darab csont 35 kiló hús
1,5 négyzetméter bőr 5 liter vér 48 liter víz
Egy bödön zsír egy csipet só cukor
Ennyi kell a boldogsághoz
Az ezer csókot és a pár szép szót ki ne felejtsem
Meg a kést otthon ne
Ha felakasztja magát levágni
Ha altatót vesz be meghánytatni
Ha a kádba próbál fulladni kihúzni
Ha a Dunába ugrik úszni tanulni
Ha belém hal magamba temetni
Ha megöl másnak kell róla gondoskodni
Most is hiányzik mikor itt van mellettem
Nem tud dönteni induljon vagy maradjon
Ott egy beteg férj várja
Furkósbottal
Itt én a még betegebb
És egy árva piszkafám sincsen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-05 11:35:55
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-05 11:35:55