Árnyékok Hercege
Elbújt a fény elől
Árnyékok Hercege
-m’ért bújsz el, ha nincs menekvés?-
sírt a rejteke.
Elbújt s nem jött elő,
bárhol kereste fény.
-Hogy lehetsz ily búkereső,
fény nem látta lény?-
-Miattad vagyok-
súgta vissza ő
-Ha nem lennél, nem lehetnék
én fénykerülő.-
-Ha nem rejtenél,
nem is lenne mit.
Úgy ragyogna a világ, mint
száz pokol sem ég.-
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-01 23:59:56
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-01 23:59:56