proszextúra
a nyugdíjas doktornő emberi maradványokat főz ki
szertartásosan lecuppogja őket
combcsontot magába dugva maszturbál
egy koponyával beszéli meg napi gondjait
fogakat töm az ánuszába
azt mondja mikor kipotyogtatja őket
olyan mint igazgyöngyöket szarni
arra is tellett régen mikor az arab sejkkel járt
akkor még tudott járni
tatár bifszteket és kaviárt evett
ma örülne ha jutna macskakajára
de nincs cicája se egere
csak a zörgő csontjai
türelmesen várva hogy megropogtassam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-28 13:04:57
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-28 13:04:57