csontváz a szekrényben
minden jó hírű házban van egy csontváz a szekrényben
minden úri nő gardróbjában lóg egy ex-szerető
a pornóban a szopós rész a leghosszabb
mindig áttekerem
talán ezért még csak most a félszázadik partneremnél
tanulom az előjátékot és a kulturált érzéki szerelmet
baszi a vén dokinéni akivel másfél éve nem szexeltem
névnapomon felhívott és bocsánatot kért
azért amit én követtem el
nélkülem folyton be van lőve meg rúgva
a picsába kéne már valami élvezet
a méhéig akarok hatolni de nincs mivel
se a nyelvem se az eszem nem éri soha fel
egy nő hetven évesen is lehet szép
erre rácáfol ő aki megijed magától a tükörben
azt hiszi egy hulla szabadult el a kórházból
ahonnan rég elbocsátották alkoholizmusa miatt
előtte végigkefélte az összes orvos
azóta egyik se kérdezte mi van vele
ha én nem lennék csak az unokaöccse maradna
alig várva az örökséget
a morbid kastélyt poros könyvekkel koponyákkal
és a perverz nagynéni szellemével
aki éjjelente fecskendők és vibrátorok után kutat a szekrényben
ahol én vagyok a csontváz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-28 13:04:25
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-28 13:04:25